Работно Облекло - Mede in Italy

Работно Облекло - Mede in Italy

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Работно Облекло - Mede in Italy

Елегантни униформи на Isacco Made in Italy

В професионалната индустрия за красота ключът към успеха е да разберете какви са вашите силни страни и диференциация, да спечелите репутация и да бъдете носител на добър вкус. Не забравяйте, че в тази област чистотата, стилът и силното естетическо чувство са толкова важни, колкото и качеството на вашата работа! Наличието на елегантни и изискани униформи на козметик помага на вашите клиенти да се чувстват спокойни в среда, където личната грижа е на първо ниво.

Униформи за козметик Isacco

Isacco създава и доставя елегантни и изискани козметични униформи в много различни модели и цветове, за да задоволи всеки вкус в професионален сектор, където красотата прониква във всичко. Isacco ви напътства при избора на вашата униформа за козметик, за да работите в много различни ситуации, като винаги поддържате стил и професионализъм.

В нашия онлайн магазин ще намерите колекциите Isacco Made in Italy , посветени на тези, които работят в сектора на красотата и здравето . В тази област се изискват удобни модели с особено внимание към естетиката и възможността за носене за красиви и практични работни облекла .

Говорейки за красота чрез обличане на красотата: нашата широка гама от модни униформи за сектора на красотата и здравето е уникална в Европа, с работно облекло винаги готово за доставка.

 

ЗАЩО
ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

01

Иновативни и безопасни технически платове

Материалите, използвани за изработката на нашите медицински униформи, са устойчиви на петна и дишащи за изискан външен вид, без да се жертва комфортът. Нашите технически тъкани издържат на пране при високи температури и запазват яркостта на цветовете.

02

Модели, които зачитат безопасността

Униформите на Isacco за сектора на медицината и здравеопазването зачитат нуждите за безопасност на всяка категория в тяхната форма и тъкани.

03

Наличие на съгласувани и калибрирани размери

Isacco предлага възможност за създаване на собствен комплект за персонализирани медицински униформи, като за моделите в каталога се предлагат калибрирани размери.

04

Оригиналност и елегантност

Нашето предложение за медицински униформи идеално съчетава безопасност, комфорт и елегантност, благодарение на оригиналните линии и вниманието към всеки детайл, за да се представи на вашите пациенти по безупречен начин.