5* - ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

0,00 лв.

Уникална и персонализирана концепция

Ние не продаваме стандартизирани модели, а създаваме изцяло персонализирани проекти, базирани на вашите идеи.
 

Икономическото и практическото предимство на притежаването

един компетентен партньор

 

Изборът на LA VENTURA ЕООD означава да имате един-единствен компетентен партньор, способен да ви следва от проектирането и изграждането на вашия Център за красота до доставката на дизайнерско обзавеждане, най-модерно оборудване, висококачествена козметика и консумативи. 

Естествено, можете да избирате услугите и доставките, които искате, без ограничения, но предимството на пълния пакет е както практично, по отношение на бързина и ефективност, така и икономично, тъй като можете да се възползвате от отстъпка от ценовата листа за цял живот.

 

Когато проектирате чувствителни пространства като тези, посветени на красотата на човека, детайлите са тези, които правят разликата

 

Нашият екип от архитекти и дизайнери

на ваше разположение

 

Изборът на материали, осветление, проучването на обзавеждането и цветовете ще бъдат по-лесни благодарение на изобразяването, което нашите Архитекти ще създадат по вашите идеи. Архитектурният проект ще се оформи, превръщайки се в истинско лично пространство благодарение на нашите дизайнери, които ще създадат вашия бранд имидж.

 

Ние се грижим за всичко,

поради тази причина ще бъде лесно и бързо

 

След внимателно планиране на вашия Център за красота, нашият специализиран технически персонал ще изпълни внимателно всяка една фаза от работата,  включително строителните практики, до организирането на незабравимо откриване. Преди да заминем, ние също ще обучим операторите за правилното използване на машините и козметичните продукти, които ще използват.

 

Решение за всеки бюджет

Каквато и сума да имате на разположение или искате да финансирате, ние винаги гарантираме най-добрата оферта на пазара по отношение на съотношението качество-цена и с уникално и персонализирано предложение

 

Вашият Център за красота "до ключ".

в 5 СТЪПКИ

 

Ако искате абсолютно съвършенство, дизайн и технология, LA VENTURA EOOD предоставя всички необходими услуги, за да създадете своя Център за красота до ключ с персонализиран проект, проектиран въз основа на вашите идеи и вашия бюджет .

 

ЕТАП 1

Пазарен анализ и бизнес план

 

„УСПЕХЪТ НИКОГА НЕ Е СЛУЧАЕН“

В тази фаза, ако все още не сте го извършили, ние ще ви подкрепим да извършите първоначален пазарен анализ, който ще служи за:

Идентифицирайте местоположението за отваряне
Дефинирайте характеристиките на потенциалните клиенти
Проучете присъстващите конкуренти в района
Проучете концепцията и идентичността на центъра

Този анализ незабавно ще ни каже  кои услуги да предложим  на клиентите и следователно  от колко пространство  се нуждаете и  какво оборудване  ще трябва да оборудва вашия център. Това ще бъде отразено в това какви и колко икономически и човешки ресурси ще са ви необходими за вашия проект, което ние ще определим количествено в  бизнес план .

 

СТЪПКА 2

Архитектурен проект и идентичност на марката

 

„НИЕ ПРОЕКТИРАМЕ ПРОСТРАНСТВА КАТО ПРОЕКТИРАМЕ ВАШИТЕ ИДЕИ“

Заедно с вас ние проектираме пространство, посветено на красотата и личната грижа. Ще започнем да осмисляме това, което беше открито в първата фаза.

Услугите, с които искате да оборудвате вашия център, ще намерят своето място в пространствата и помещенията, които ще ги съдържат. Архитектурният проект на вашия Център за красота ще започне да се оформя и след това да се трансформира в Rendering .

След като стилът на проекта бъде определен, нашите дизайнери ще започнат паралелно да създават вашата идентичност на марката: от проучването на логото до създаването на персонализирани каталози, брошури.

 

СТЪПКА 3

От концепция до реализация

 

„ЗНАЧЕНИЕТО НА ДЕТАЙЛИТЕ“

Вниманието, с което се подхожда към избора на материали, осветление, проучване на обзавеждането и цветовете са допълнителен израз на професионализма, с който се посвещаваме на всяка работа.

 

НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОСТРАНСТВАТА СПОРЕД ОБОРУДВАНЕТО

Най-голямата трудност при проектирането на Център за красота е да знаете как да организирате наличните пространства въз основа на оборудването, с което искате да се оборудвате. Следователно в тази фаза е важно да помислите каква апаратура искате или ще искате да приемете.

 

СТЪПКА 4

Техническо изпълнение на работите

 

„НИЕ МИСЛИМ ЗА ВСИЧКО, ОТ РАБОТАТА ДО ТЕСТВАНЕТО“

След внимателно планиране на вашия Център за красота, ние го реализирахме. Нашият специализиран технически персонал внимателно ще извърши всяка една фаза от работата до доставката, включително строителни практики и окончателно тестване.

ПРЕДИМСТВОТО ДА ИМАШ ЕДИН ПАРТНЬОР

Да изберете LA VENTURA EOOD означава да имате всички практически и икономически предимства, които само един партньор може да ви даде. 

Изборът да създадете с LA VENTURA EOOD вашият Център за красота също означава да можете да се възползвате от фиксирана отстъпка за консумативи за цял живот.

 

СТЪПКА 5

Обучение, маркетинг и откриване

 

„ГОТОВИ И ОБУЧЕНИ ЗА НЕЗАБРАВИМО ОТКРИВАНЕ“

Преди тържественото откриване на вашия нов Център за красота, ние ще се погрижим да обучим операторите на центъра по най-добрия възможен начин за правилното използване на машините и козметичните продукти, които ще се използват.

ОФИЦЯНО ОТКРИВАНЕ

Най-важната церемония е нейното откриване, уникална и неповторима възможност да се представим коректно пред клиентите, които искаме да спечелим.

Заедно ще определим най-ефективната стратегия за комуникиране на особените ценности на вашия център с вкус и ефективност, внимателно подбирайки методи, форми и инструменти.

Ние ще определим всички организационни детайли на това запомнящо се събитие, от избора на дата, кетъринга, управлението на поканите, до рекламата, полезна за успешното популяризиране на професионалните услуги, които скоро ще предлагате.

ПОИСКАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ

Тел: 0884613111

Email: laventura_bg@yahoo.com

Подобни продукти