ICOONE ТЯЛО

  • Марка: ICOONE
18 500,00 лв.

ICOONE® Иновативен метод с безупречни резултати!

Благодарение на изключителната си патентована система, ICOONE® е апарат с единствената технология в света, способна да прилага мулти – микро алвеоларна стимулация (ММАС) на тъканите – 1180 мулти-микро стимулации на квадратен дециметър, водейки до отлични резултати за извайване на тялото и подмладяване, стягане и лифтинг на лицето. Процедурите с апарата ICOONE са безопасни и безболезнени, без противопоказания, подходящи и за бременни и кърмачки.

С ICOONE® могат да бъдат третирани различни естетични проблеми, като целулит, локални мастни натрупвания, финни бръчки, отпусната кожа. Технологията ММАС се прилага успешно и при третиране на различни клинични състояния, болки в гърба, кръста или врата, при оточни крака или за изглаждане на белези от изгаряния, операции или прорезни рани.

Патентованата техника на ICOONE® е ефективна за намаляване на метаболитната киселина след транировки, затова и тази апаратна процедура се препоръчва при подготовка на спортисти, мускулни травми, наранявания, схващания, фиброза, оток или възпаления на тъканите.

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане