ULTHERA

34 000,00 лв.

ULTHERA - ЛИФТИНГ И СТЯГАНЕ НА ОТПУСНАТАТА КОЖА

Използвай силата на ултразвука, за да трансформираш челото, брадичката, шията и гърдите с микрофокусиран ултразвук за лифтинг и стягане на отпуснатата кожа

Защо да избера ULTHERA?

Ултразвукът е бил използван безопасно във всички области на медицината в продължение на повече от 50 години. Ултерапията е доказано безопасен и ефективен метод за безоперативно подмладяване с повече от 350 000 процедури в цял свят.

Ulthera разчита на ултразвуковата вълна, за да осъществи своето колагеностимулиращо лечение. Тя разполага с патентована система на визуализация Deep See, което позволява на практикуващите дерматолози в режима на реалното време през цялата процедура да видят слоевете на тъкани, които третират, като осигурява правилното разпределение на енергията от терапията, така че тя да се достави до мястото, където е най-полезна. Това е единственият дерматологичен уред, който използва подобна технология. Тя е и единствената процедура, одобрена от Американската агенция за храни лекарства за лифтинг на лице, шия, деколте, зоната под брадичка, вежди. Процедурата е еднакво подходяща както за жени, така и за мъже.

Ulthera е единствената нехирургична козметична процедура, която използва микрофокусиран ултразвук за стимулиране създаването на нов колаген дълбоко в кожата. Производството на нов колаген се получава във времето, поради което резултатите стават най-изразени след 3-6 месеца. Процедурата отнема само около час за повечето пациенти. Чудесен метод за повдигане на отпуснатата кожа, който не изисква болнично настаняване и възстановителен период.

Ulthera е единствената нехирургична козметична процедура, която използва микро фокусиран ултразвук за стимулиране на създаването на нов колаген толкова дълбоко. Производството на нов колаген се получава във времето, поради което резултатите са най-изразени след 3-6 месеца. Процедурата отнема само около час за повечето пациенти и не е необходимо време за възстановяване.

Това е единствената процедура, която използва ултразвуково изображение, което позволява наистина да се видят таргетираните тъкани по време на самата процедура и обезпечава прецизно доставяне на енергия там, където ще бъде най-ефективна.

 

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане