VELASHAPE III

43 400,00 лв.

VelaShape III е най-популярната в света процедура за изглаждане и стягане на кожата, намаляване на обиколките и трайно премахване на целулит. Това е третата версия на апарата, която е буквално три пъти по-ефективна от предишните. Световните лидери в апаратните процедури Syneron Candela използват опита си с VelaShape I и VelaShape II върху над 5 милиона пациенти в рамките на последните 10 години, за да предложат на клиентите си по-съвършена съвременна технология и да надскочат всички други съществуващи апарати за борба с целулита.

VelaShape III е единственият високоефективен и неинвазивен метод за оформяне на тялото, при който успешно се предизвиква процеса неоколагенеза – образуване на НОВ колаген и еластин в тялото. Благодарение на комбинацията от 3 върхови технологии, VelaShape III загрява зоната на третиране в голяма дълбочина до 40-45 градуса, стимулира кръвообращението и забързва метаболизма значително. Видими резултати за кожата настъпват почти моментално.

VelaShape III помага там, където спортът и диетите не могат. Традиционните методи могат да доведат до намаляване на теглото и да подобрят състоянието на мускулатурата, но не могат да стегнат кожата, за разлика от VelaShape III. Процедурата е здравословен метод, с който стимулираме естествени процеси в тялото.

Целта на процедурата е да загреем зоната до 40-45 градуса терапевтична температура и да я задържим максимално висока по време на цялата терапия. VelaShape III комбинира три модерни технологии, всяка от които засилва ефекта на другата:

  • Лазерен Инфраред (IR) – загрява тъканите до 3 мм дълбочина
  • 150-ватовата биполярна радиочестота – загрява тъканите до 20 мм дълбочина
  • Пулсиращ вакуум и механичен ролерен масаж – доставят енергията до тъканите в дълбочина и дренират лимфата

По време на процедурата апликаторът на VelaShape III засмуква част от третираната зона и с помощта на масажните ролки тъканта се придвижва по-близо до източника на инфраред и радиочестотна енергия, за да загрее по-бързо и да се дренира от масажа. Това предизвиква разширяване на кръвоносните съдове и засилена циркулация на кръвта в зоната. Загряването води до обогатяване на клетките с кислород и хранителни вещества. Комбинацията от тези ефекти действа на две нива в тъканта:

*в хиподермиса (в подкожната тъкан) засилва метаболизма на мастните клетки и ги кара да се свиват, за да се освободят от съдържанието си и да намалят обема си, а освободеното съдържание (мастни киселини) и задържаните в зоната течности да се изхвърлят от организма чрез лимфната система

*в дермата (горния слой на кожата) колагеновите фибри се свиват под въздействието на високата температура, а това свива и мастните клетки и стяга видимо кожата; топлината активира фибропластите, които синтезират нови колагенови фибри

Всичко това води до:

  • намаляване на обиколките
  • стягане и изглаждане на кожата
  • редуциране или премахване на целулита в зависимост от неговата степен и възраст

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС

Подобни продукти

Купи на изплащане