BTL EXILIS

36 000,00 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ - СТЯГАНЕ НА КОЖА

BTL Exilis е медицинска естетична техника за радиочестотен лифтинг на лице и тяло.
Тя работи в комбинация от радиочестота и ултразвукови вълни. Напълно безопасно, бързо и ефективно премахване на локални мастни натрупвания с гарантирани резултати.
Радиочестотната технология BTL Exilis има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за третиране на бръчки и отпускане на кожата, също така е одобрена от CE Medical като медицинска апаратура.

Как работи процедурата?

BTL Exilis успява успешно да премахне нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа вследствие на възрастта, бързо отслабване или след бременност.
По време на третирането специален накрайник се движи върху проблемните зони и излъчва радиочестотни и ултразвукови вълни, достигащи до дермата и до мастните натрупвания.
В резултат на това, подкожният мастен слой се загрява до 40°-50° градуса без риск от изгаряне на кожата.
Температурата непрекъснато се следи от оператора на специален дисплей. Едновременно с това има възможност за охлаждане от накрайника, което позволява на вълните да проникнат още по-дълбоко.
Ултразвуковите вълни действат директно върху мастните клетки. Освобождават ги от фиброзните им капсули и отделят от тях липидите, които попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. Това е едно естествено освобождаване от излишните мазнини.

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане