ICOONE VISO E CORPO

  • Марка: ICOONE
23 000,00 лв.

РАЗБЕРЕТЕ КАК РАБОТИ ЛЕЧЕНИЕТО С ICOONE!

Как работи иконата?

Лазерната технология Icoone е иновативен метод за лечение на тяло и лице, който използва своята изключителна технология за пресотерапия в комбинация с механични движения. Позволява да се получат синергични и изключителни резултати по отношение на благосъстоянието, намаляването на бръчките и тонуса на кожата. Благодарение на синергията между трите основни компонента (механично движение, пресотерапия и инфрачервени лъчи) тази технология се използва успешно в областта на естетичната медицина, козметиката и естетиката. Ефективността се осигурява от възможността за въздействие върху всички тъкани до дълбокия мускул чрез нервно-мускулната система, която регулира постуралния баланс. Следователно се използва главно за повишаване на тонуса на кожата; намаляване на целулита; подобряване на чертите на лицето като скули, устни и зона около очите; превъзпитайте позата на тялото; облекчаване на стреса и мускулното напрежение.

 

За какво е иконата?

Ползите от лечението с Icoone са наистина многобройни. Благодарение на усъвършенстваната технология за мулти-микро алвеоларна стимулация, тази иновативна естетична техника предлага широка гама от лечения за всички типове кожа.

Възможно е да се постигне намаляване на целулитните петна, да се стегне и тонизира тялото, да се подобри кръвообращението, да се намалят бръчките и мимическите линии, да се повиши еластичността на кожата и да се намали наличието на локализирани мазнини. Освен това наконечниците Icoone Robosolo, Robotwins и Robomini симулират ръцете на козметика, създавайки усещане за ръчен масаж, но действайки много по-дълбоко, за да отпуснете мускулите и следователно да подобрите стойката.

Но това не е всичко: с Icoone върху лицето ще постигнем намаляване на бръчките, тонуса на кожата, дефиниране на овала, със стимулиране на еластин и ендогенен колаген, с последващо намаляване на торбичките и тъмните кръгове.

 

За кого е/не е подходящо?

Терапиите с технологията Icoone са предназначени за решаване на различни кожни проблеми.

Те са предназначени за всички хора, които искат да повишат мускулния тонус, да се борят с целулита и локализираните мастни натрупвания, да намалят бръчките и да стегнат кожата.

Тази технология не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, хора със сърдечни проблеми или определени кожни заболявания като акне или екзема.

Ако се съмнявате, винаги е най-добре да се консултирате със специалист, преди да продължите, който ще може да отговори на всички ваши въпроси.

 

Колко сесии с икони?

Лечението Icoone може да бъде завършено в една сесия като релаксиращ, дрениращ или деконтрахиращ масаж.

За целеви лечения е препоръчително да се проведат минимум 3-4 сесии в двуседмични интензивни персонализирани програми, като се вземат предвид личните нужди и степента на резултата, който трябва да се получи. Що се отнася до лицето, 5-6 сесии са достатъчни за отлични резултати, особено ако се комбинират с козметични процедури, които подобряват резултатите.

Освен това, с постоянна двуседмична/месечна програма за поддръжка, трайните ползи могат да се поддържат във времето.

 

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане