BLU MED CAVITAZIONE

6 000,00 лв. 5 500,00 лв.

BLU MED CAVITAZIONE

 

Кавитацията  е НЕхирургично и НЕинвазивно лечение, насочено към намаляване на дебелината на локализираните мастни натрупвания чрез използване на нискочестотен ултразвук с ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ . Представлява валидна неинвазивна алтернатива на липосукцията.

Досега липосукцията беше единственото възможно решение за окончателното елиминиране на локализираната мастна тъкан, тъй като позволява изсмукване на излишната мазнина от критичните точки с помощта на канюла, свързана със специална аспирационна машина. Въпреки това, по същество това е хирургична интервенция, която понякога може да бъде обезсърчена или нежелана от пациента.

 

Зони, третируеми с кавитация

Благодарение на медицинската кавитация вече е възможно нехирургично ремоделиране на тялото, базирано на ултразвукова система, предназначена да "имплодира" и впоследствие да елиминира мастните клетки. Подобно на липосукцията, медицинската кавитация може да даде окончателни резултати при спазване на медицинските показания и пациентът да спазва правилен хранителен режим, съчетан с активен начин на живот.

 

При медицинска кавитация елиминираните мазнини се абсорбират от лимфната система и се изхвърлят от метаболизма, без да го осъзнаваме. Освен това има и диуретични свойства, тъй като помага на бъбреците и кръвообращението, като просто елиминира отпадъчните продукти чрез урината.

 

За да се улесни този процес на елиминиране на мазнините, кавитацията в Medical Pontino винаги се извършва заедно с пресотерапията без допълнително заплащане.

 

Техниката е безболезнена и единствените и редки странични ефекти са усещане за изтръпване на третираната част, усещане за топлина или лек оток. Въпреки това, не се препоръчва за хора с чернодробно заболяване или дислипидемия.

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане