EMS BALDAN GROUP ITALY

25 200,00 лв. 24 200,00 лв.

Kакво представлява лечението EMS SCULPT?

Лечението на скулптурата на нашето тяло EMS SCULPT е неинвазивна процедура, която действа върху увеличаването на мускулната маса, намаляването на мазнините и гарантира ремоделирането на тялото чрез стягане и тонизиране на третираните зони. Електромагнитните вълни действат върху мускулната тъкан, като предизвикват над тридесет хиляди мускулни контракции, като по този начин насърчават спонтанното разграждане на мазнините.

 

Резултатът е укрепване на мускулите, повишаване на мускулния тонус и намаляване на телесните мазнини.

 

EMS SCULPT - колко дълго траят ефектите ?

Резултатите от EMS MAGNUS са трайни, но не завинаги. При тренирана физика резултатите са ясно видими и поддържането на здравословен и трениран начин на живот може да продължи дълго време, но ако искате да повторите лечението, препоръчително е първо да се консултирате с центъра, за да направите необходимите оценки.

Въпреки това, тренирани атлети обикновено поддържат резултатите видими дори след една година.

 

Кой  не може да ползва  EMS SCULPT ?

EMS MAGNUS работи с електромагнитни импулси, поради което е противопоказан за хора с метални импланти или електронни устройства.

Дори тези, които наскоро са били оперирани, не могат да се подложат на лечението. По-добре е да изчакате пълното излекуване, тъй като пулсът може да попречи.

Бременни жени не могат да се подлагат на лечение, както и хора с мускулни травми.

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане