HONDA

56 000,00 лв.

СБОГОМ НА ЦЕЛУЛИТА С ИНОВАТИВНИЯ МЕТОД ONDA COOL WAVES !

И тези досадни натрупвания на мазнини ще бъдат само лош спомен.

 

 

Ремоделиране на тялото чрез елиминиране на мастни натрупвания , намаляване на отпуснатостта и подобряване на целулита по ефективен и неинвазивен начин: всичко това вече е възможно благодарение на новата система Onda Cool Waves , една от най-иновативните и ефективни технологии за оформяне на тялото от последно поколение.

 

Д-р Паоло Лучиоли третира целулита и затлъстяването с микровълновата система Onda Cool Waves в своето студио във Флоренция с наистина изненадващи и осезаеми резултати още от първата сесия.

 

ЗА КОГО Е:

Когато антицелулитните кремове вече не действат, лечението Onda Cool Waves се превръща в изключителен съюзник за онези хора, жени или мъже, които имат отпуснатост, затлъстяване и целулит в области на тялото като:

 • ръка
 • корема
 • фланг
 • задните части
 • бедрата
 • вътрешна част на бедрото

Сеансите не са инвазивни и няма особени противопоказания или предпазни мерки, които да се спазват преди лечението, освен здравословна диета и балансиран начин на живот.

 

Onda Cool Waves е наистина ефективно и естествено средство срещу целулита ! Опитай!

 

COOL WAVES: НЕХИРУРГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОТПУСКАНОСТ, ЦЕЛУЛИТ, МАЛКИ НАТРУПАНИЯ НА МАЗНИНИ

 

Микровълните, излъчвани от машината Onda Cool Waves , с локализираното повишаване на температурата в мастните слоеве, помагат за:

 

 • Намаляване на локализираните мастни натрупвания
 • Отслабване на фигурата
 • Действие върху целулита и петната по него
 • Тонизиране на кожата и намаляване на отпуснатостта
 • Стимулиране на производството на колаген
 • Намаляване на отпуснатостта на кожата
 • Борба с едематозния целулит
 • Бързо и неинвазивно действие
 • Извънболнично лечение

Новите ергономични и интелигентни накрайници на Onda Cool Waves излъчват локализирани микровълни, които, прониквайки дълбоко в кожата, благодарение на топлината, разрушават мембраните на мастните клетки, без да създават травма и разпръскване на енергия в околните тъкани.

 

Обработените клетки ще бъдат естествено изхвърлени от тялото, което често не е случаят с кавитацията . Същата концентрирана топлина действа и върху съединителната тъкан и подобрява целулита.

И накрая, повишаването на температурата свива колагеновите влакна, което прави тъканите компактни и тонизирани.

 

ПРОЦЕДУРИ ОТ 4/6 СЕАНСА

 Обикновено 3 или 4 Cool Waves Onda Treatments се извършват на разстояние няколко седмици едно от друго; един сеанс е с продължителност около 15 минути , необходимото време за въздействие върху площ от 15х15 см.

 

Лечението не изисква анестезия и не причинява болка, а само леко локализирано усещане за топлина; се счита за истинско средство за борба с целулита! В края на сеанса е препоръчително да се направи дрениращ масаж, за да се увеличат максимално полезните ефекти.

 

РЕЗУЛТАТИТЕ

Цялата фигура ще изглежда по-стройна , благодарение на намаляването на локализираните мастни натрупвания.

Външният вид на кожата също ще бъде по-гладка и по-тонизирана, а целулитът ще намалее значително.

Резултатите са прогресивни и ще бъдат окончателно видими в рамките на 2 или 3 месеца : но ползите ще бъдат забелязани още след първите сесии.

Onda Cool Waves, естественият и неинвазивен антицелулит, за ефективна алтернатива на липосукцията, без която вече няма да можете!Машината е произведена 2019г. Гаранция 6м. Сервизирана.

При евентуален интерес свържете се с нас на тел 0884613111.

Кратко описание:

Тази машина за контуриране на тялото регенерира, намалява и ремоделира чрез насочване към целулит, локализирани мастни джобове и отпусната кожа по безопасен и ефективен начин. Технологията Onda Coolwaves доказано причинява смъртта на мастните клетки, позволявайки пълно отстраняване на клетката като част от естествен процес. Прониква дълбоко, разрушавайки клетъчните мембрани на мастните клетки, за да разтвори локализирани мастни натрупвания. Стимулира съединителната тъкан около мастните топчета на целулита, намалявайки ефекта на портокаловата кожа. Той също така предизвиква свиване на колагеновите влакна в дермата и стимулира производството на нов колаген, като по този начин стяга и тонизира тъканта.

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти