RF BEAUTY PROGRESS

6 500,00 лв. 6 000,00 лв.

МОДЕЛИРА, ТОНИЗИРА И ПОДМЛАДЯВА КОЖАТА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ

 

Beauty Progress® Radiofrequency System  е специална професионална система с радиочестотна енергия (RF), която позволява  ремоделиране ,  тонизиране ,  анти-стареене  и  антицелулитни процедури .

Чрез специалните накрайници радиочестотните вълни произвеждат  биостимулиращ ефект  върху физиологичните клетъчни механизми на тялото, като активират  естествените репаративни процеси  на кожната тъкан по ефективен,

неинвазивен и  без странични ефекти начин .

 

Beauty Progress® Radiofrequency System има 6 диференцирани или синергични зони на лечение.

Радиочестотната система  ви позволява да работите бързо, безопасно и безболезнено на 6 зони с различни размери, големи като тялото и малки като лицето , благодарение на специалния набор от доставени накрайници.

Приятно за клиента, лесно за оператора.

Лечението с  радиочестота  гарантира максимален  комфорт при пълен релакс  за клиента и максимална лекота на прилагане за оператора.

 

Усъвършенстваната технология и оперативната динамика на  радиочестотата позволяват да се получи максимален резултат за клиента с минимална намеса на оператора, благодарение на управлявания софтуер и автоматичните системи за безопасност. 

Действието е в дълбочина, като има видими резултати още от първата сесия.

Специалната  технология на радиочестотната система  позволява да се достигне до подкожните тъкани на по-голяма дълбочина в сравнение с друго подобно оборудване, което позволява безопасно, приятно и ефективно лечение още от първата сесия.

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане