ICOONE LAZER 2022

 • Марка: ICOONE
60 000,00 лв.

ИКОНАТА РЕВОЛЮЦИОНИЗИРА СЕБЕ СИ

 

 

Механичен масаж, който съчетава всички предимства на ЛАЗЕР, LED и микростимулатори, за да даде на вашите клиенти приятни, бързи и дълготрайни резултати.

Представяме ви icoone®: авангардна технология за третиране на лице и тяло.

Прекрояване и подмладяване?

Никога не е било по-лесно.

icoone® LASER е единственото устройство в света, което ви позволява да третирате петна и несъвършенства, като стимулирате кожата в дълбочина и симулирате истински масаж с две ръце.

Технология, перфектна като вашите ръце, за подобряване на вашите професионални способности до n-та степен.

Отцедете, намалете и стегнете.

Предлагането на истинска дълбокотъканна гимнастика е лесно благодарение на 11 накрайника и ценната комбинация от LED, ЛАЗЕР и микростимулация.

 

Подарете на ръцете си безкрайни комбинации от процедури.

 

ПОДМЛАДЯВАЙТЕ СКАЛПА С СВЕТОДИОДИ

Дължината на вълната от 650 nm прониква във фибробластите, присъстващи в съединителната тъкан, стимулирайки производството на еластин и колаген. Достига и до мастните клетки, повишавайки тяхната пропускливост и освобождаването на мазнини.

 

МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО С ЛАЗЕР

Дължината на вълната от 915 nm позволява достигане до най-дълбоките слоеве на мастната тъкан, въздейства върху клетката и насърчава процеса на липолиза.

 

ROBODERM® технология

 

icoone® е единственото устройство, което включва технологията Roboderm®: изключителен патент, който позволява повърхността на стимулация да бъде утроена  благодарение на фракционната аспирация, която идва от:

 • От комплекта микроалвеоли (микродупки) на повърхността на двата независими моторизирани микростимулатора
 • От камерата между микростимулаторите (Централна камера).

Микро алвеолите на повърхността на микростимулаторите позволяват по-дълбока и по-ефективна стимулация: мулти микро алвеоларна стимулация

 

 

ДЪЛБОКА СТИМУЛАЦИЯ С MMS разширение

 

icoone® е единственият апарат в света, който извършва Multi Micro Alveolar Stimulation, гарантирайки видими резултати още от първата сесия.

4-те посоки на въртене и микро-алвеолите, перфорирани на повърхността, упражняват ритмично и непрекъснато засмукване на най-дълбоките слоеве на кожата.

Те са единствените в състояние да излъчват 1180 микростимулации на квадратен дециметър, гарантиращи дълбок масаж на съединителната тъкан.

 

 

Накрайник за всяка цел за красота

11 ергономични, ултра леки и високопроизводителни независими наконечника, които ще ви позволят да персонализирате изживяването на всеки от вашите клиенти.

 

icoone® LASER може да се използва всеки ден, без времеви ограничения и драстично намалява времето, необходимо за процедури на цялото тяло във вашия център за красота.

 

Робосол

Този наконечник, с обновен дизайн с 3,5" сензорен екран, включва LED и ЛАЗЕРНИ източници на светлина, които могат да се използват заедно или поотделно. Благодарение на своята ергономичност и лекота на използване, той ви позволява да извършвате целенасочени лечения в специфични зони с устойчива мазнина и закалени.

Осигурява 15 600 микростимулации на минута

 

 

Robotwins

icoone® LASER е единственото устройство, способно да извършва лечение с два наконечника едновременно, генерирайки симетрична стимулация, с двойна скорост и ефективност в сравнение с един накрайник.

Така тази технология може да осигури 21 600 микростимулации на минута.

 

Близнаци Робомино

Тези накрайници, които вече се предлагат и в двойна версия, са специално проектирани за ефективно третиране на малки или труднодостъпни зони.

Така могат да се осъществят до 14 400 микростимулации на минута.

 

Робомикро

Комплект от 6 микро наконечника, изрично предназначени за прецизно достигане до най-малките и най-чувствителни зони на тялото, и по-специално на лицето, за да предложат още по-персонализирани лечения.

Тази техника осигурява до 13 200 микростимулации на минута.

 

 

 

Процедури за лице и тяло и много други

Безпрецедентна синергия пристига във вашия Център за красота, благодарение на комбинацията от различни технологии и протоколи за създаване на персонализирани и индивидуални лечения:

 • Източване
 • Антицелулитен масаж
 • Стягащ масаж
 • Ремоделиране
 • Против стареене
 • Ефект на лицеви опори
 • Подобрено кръвообращение
 • Лифтинг ефект на лице, гърди и деколте
 • Уелнес
 • Дълбока релаксация

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти