LAZER LUMENIS Light Sheer DUET

37 600,00 лв.

ДИОДНА ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА КОСМИТЕ

 

Диодният лазер използва полупроводникова технология, която произвежда кохерентна проекция на светлина във видимия до инфрачервения диапазон. Той използва светлинен лъч с тесен спектър за насочване към специфични хромофори в кожата. В сравнение с други лазерни системи като Ruby и Alexandrite, 800nm дължина на вълната на диодния лазер предлага най-дълбоките нива на проникване и превъзходна абсорбция на меланин. Тези уникални характеристики правят диодния лазер най-подходящата технология за лазерна епилация , позволяваща безопасно и ефективно третиране на всички типове кожа и окосмяване във всички области на тялото.

 

Как работи диодният лазер?


Диодните лазери използват принципа на селективна фототермолиза (съкратено SPTL) за насочване към специфични хромофори в кожата, обикновено меланин или кръв. Лазерите увреждат хромофорите чрез селективно нагряване, като оставят околните тъкани невредими. При третиране на нежелано окосмяване, например, меланинът в космените фоликули се насочва и уврежда, което води до нарушаване на растежа и регенерацията на косата. Диодният лазер може да бъде допълнен от технология за охлаждане или други методи за намаляване на болката, които подобряват ефикасността на лечението и комфорта на пациента.


Решението за диоден лазер Lumenis


Диодната технология LightSheer на Lumenis от Lumenis е валидирана в множество клинични проучвания и рецензирани статии. Нашите клиенти се възползват от функциите на LightSheer DESIRE и се радват на висока удовлетвореност на пациентите. LightSheer използва диодна технология с висока мощност, която може да осигури висок флуенс. Това е комбинирано с избрана от потребителя продължителност на импулса, ефективно контактно охлаждане и компресия за висока производителност. LightSheer предлага и размер на точката 22 x 35 mm, което позволява по-голяма дълбочина на проникване и значително по-бързо лечение.

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане