Статии

Ръководство как да обзаведете малък център за красота

Обзавеждането на козметичен център е от съществено значение за създаването на привлекателна, комфортна и естетически издържана среда за клиентите. Внимателният избор на мебели може да повлияе положително на клиентското изживяване, да подобри усещането за качеството на услугите и да повиши лоялността на клиентите.

прочети още

3-те процедури без игли за прекрасна кожа

Стремежът към младежко излъчване и сияйна кожа на лицето без прибягване до инвазивни процедури винаги е бил приоритет в света на красотата и грижата за кожата. Днес има изключително иновативни лечения без игли, които обещават да ви осигурят по-ярка и равномерна кожа без необходимост от операция. Нека открием три от тези революционни лечения.

прочети още

Физическо и химическо ексфолиране: разлики и продукти за използване

Физическо и химическо ексфолиране: разлики и продукти за използване Разликите между различните видове ексфолиация, тяхното действие и ползите от тях. Какво е ексфолиация и какви са ползите

прочети още

Керамидите и тяхната роля в защитата на нашата кожа

Какво представляват керамидите и защо са толкова важни за нашата кожа Кратко ръководство за керамидите и тяхната роля за целостта на бариерата Керамидите са липидни вещества , следователно мастни, които запълват междуклетъчните пространства между клетките на роговия слой.

прочети още