PRESOTERAP DIGITALNA

3 800,00 лв.

ДИГИТАЛНА ПРЕСОТЕРАПИЯ

 

Това устройство е внимателно проектирано за използване в естетиката, физиотерапията, естетичната медицина и ангиологията за дренаж и намаляване на венозни и лимфни отоци.

Той предизвиква активиране на обратната циркулация (венозна и лимфна), стимулирайки реабсорбцията на интерстициални течности и дренажа на тези течности към органичните филтри.

 

Electro Beauty Sculpt е един от най-популярните многофункционални уреди за отслабване, съчетаващ функции като разтваряне на мазнини в далечни инфрачервени лъчи, лимфен дренаж с въздушно налягане, както и нискочестотна стимулация. Далечната инфрачервена топлина се прилага след масажа (от естетиста), последван от операции за лимфен дренаж. Накрая се стимулира с ниска честота за стягане на кожата, за да се постигне резултат от систематична и цялостна загуба на мазнини и намаляване на обема.

 

ЕФЕКТИ НА МАШИНАТА ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ:

 

ОТСЛАБВАНЕ

– Нискочестотното електричество може да стимулира мускула, за да постигне тръпка или ефект на свиване, който разгражда голям брой мастни клетки.

– Електрическите подложки, поставени на точните точки, могат да регулират функцията на вътрешния организъм, като ускоряват метаболизма и предотвратяват образуването на нови мастни клетки.

– Инфрачервените лъчи проникват директно в клетъчната структура.

– Освободената мазнина генерира голямо количество топлинна енергия, ускорява циркулацията на кръвта и лимфните възли, ускорява метаболизма чрез биохимична реакция, която изразходва AIP и предизвиква катаболизъм на мастните клетки, което също насърчава намаляването на мазнините.

– Въздушни възглавници, които редовно се надуват и изпускат с непрекъснати промени в налягането, за да дисоциират и унищожат мастните клетки.

 

РАЗКРАСЯВАНЕ

Когато бионичният ток стимулира сетивните нерви, които завършват в епидермиса, отпуснатата кожа възвръща своята еластичност и гладкост. Това е благодарение на:

  • Релаксиращ ефект, който благоприятства имунната система.
  • Кръвообращението се ускорява и мускулите се усъвършенстват благодарение на микроелектричеството, което работи в тялото.
  • Топлината, генерирана от инфрачервените лъчи, облекчава мускулното напрежение и отпуска мускулите.
  • Уредът стимулира усвояването на използваните продукти, като подсилва лечебната им сила.
  • Намалява възпалението.

 

ФУНКЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА СТИМУЛАЦИЯ

Мускулната електростимулация е начин за упражняване на мускулите с помощта на електрически импулси. Импулсите се генерират и прилагат с електроди върху кожата близо до мускулите, които трябва да бъдат стимулирани. Импулсите имитират потенциала за действие, идващ от централната нервна система, причинявайки мускулна контракция. Електродите обикновено са прикрепени към кожата. EMS е форма на електротерапия или тренировка на мускулите. Това е допълнителна техника за спортно обучение и има многобройни проучвания, публикувани в това отношение.

 

ФУНКЦИИ НА ТЕРМОТЕРАПИЯ

Термотерапията се разбира като лечение чрез топлина на заболявания и наранявания. Терапевтичната топлина може да се прилага чрез радиация, проводимост или конвекция, като се използват различни методи, от инфрачервено лъчение до парафинови апликации и може да се прилага на повърхностно ниво или на дълбоки тъканни нива. Термотерапията е ценен терапевтичен инструмент при множество травматологични и ревматични процеси, като един от основните й непосредствени ефекти е облекчаването на болката.

 

 

ПРОГРАМИ

  1. ДАЛЕЧНА ИНФРАЧЕРВЕНА

Терапия за отслабване с далечна инфрачервена светлина може да помогне за увеличаване на основния метаболизъм, което е един от най-бързите и естествени начини за отслабване. Тялото се затопля и заедно с изпотяването кръвта се разрежда и увеличава скоростта, с която циркулира в тялото, докато тялото се опитва да се охлади. Ефектът е повишаване на температурата на крайниците на тялото, докато достигне тази на сърцевината на тялото, температура, при която телесните мазнини могат да изчезнат.

 

  1. ПРЕСОТЕРАПИЯ

Пресотерапията, заедно с комплект аксесоари от плат и 20 броя въздушни възглавници (10 чифта или 10 броя от двете страни на тялото), позволява натиск на цикли или заедно в цялото тяло или в определени части.

Това е компресионна система, създадена да увеличи лимфния и венозен поток и да засили елиминирането на извънклетъчния поток.

Може да помогне за насърчаване на естествените функции на тялото за отстраняване на токсините. Ревитализацията на тъканите и насищането с кислород допринася за отслабването и дефинирането на краката, стомаха и ръцете, като същевременно подобрява тонуса на кожата.

Силно се препоръчва за лечение на целулит, което е безопасна алтернатива на липосукцията. Облекчава болката и подуването и осигурява незабавен комфорт.

Дефинира краката, корема и ръцете, като същевременно подобрява тена на кожата.

 

Видове масаж

Режим А: лек перисталтичен масаж.

Режим B: интензивен перисталтичен масаж.

Режим C: интензивен перисталтичен масаж с натиск, фокусиран върху корема и бедрата.

Режим D: масаж с перисталтично налягане, фокусиран върху корема и ръцете.

 

  1. ЕЛЕКТРИЧЕСКА СТИМУЛАЦИЯ

Чрез електрически импулси за стимулиране на определени части на тялото, EEM (Електро Мускулна Стимулация) може ефективно да регулира ендокринната и биоелектричната система и да ускори метаболизма, постигайки забележителен ефект върху загубата на тегло и стягането на кожата.

 

Програми EEM Mode A

Режим А: 10 Hz честота, главно за лечения с малка отпуснатост или за хора, чувствителни към електростимулация.

Режим B: 20Hz честота, главно за лечение на средна отпуснатост.

Режим C: 30Hz честота, главно за лечение на висока отпуснатост.

Режим D: 40Hz честота, главно за лечение на много висока отпуснатост.

 

 

 

АКСЕСОАРИ:

– Цветен сензорен екран.

– Лесно програмиране.

Електростимулация :

– 5 големи електрода

– 5 малки електрода

– Придържащи ленти

Пресотерапия :

– 10 канала.

– 20 торби.

– 2 ръце.

– 1 колан за корем и седалище, напълно адаптивен, с ширина 130 см.

– 2 боти-крачола, регулиращи се за различни размери на тялото. (Измерва ширина 63 см, ширина дължина 96 см, дължина на дъното 66 см).

– 1 предпазно одеяло и органайзер за маркучи в практични странични чанти в маркизата.

– Нашите аксесоари са оборудвани с висококачествено велкро, което може да се използва в различни размери с големи или малки площи, без да оставя празнини между кожата.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ:

– Мощност: 350 W.

– Напрежение: 240/110 V.

– Честота: 50/60 Hz

– Барове 0.32 бара, 0.22 бара 0.10 бара. 80, 120 и 20 mmHg.

– 20 камери.

 

 

 

Цената на продукта е с включено ДДС.

Подобни продукти

Купи на изплащане
Купи на изплащане