ВОДНО ДЕРМАБРАЗИО 6в1

1 160,00 лв.

ОПИСАНИЕ

КРАСОТА ЗА ЛИЦЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
AQUAPEEL дермабразио: ексфолиране с микромехурчета. Тази функция използва спираловидно въртене за ексфолиране на порите, омекотяване на мъртвите клетки, дълбоко почистване на кожата, премахване на черни точки, подобряване на тена на кожата, оставяне на кожата чиста и гладка, със специален микроабразивен накрайник за премахване на мъртвите клетки. Комплектът включва 7 взаимозаменяеми накрайника: 5 прозрачни накрайника и 2 накрайника за оформяне на кожата Micro Skin.
УЛТРАЗВУК: насърчава дълбокото проникване на активните съставки в кожата, за да подобри външния й вид.
пръскане: високото налягане на тази функция разгражда водата и йонизира кислорода, който, комбиниран с активните съставки (добавени в бутилката(ите), осигурява на кожата подхранване и хидратация под формата на фини атомизирани молекули за ревитализиране на кожата .
КРИОТЕРАПИЯ: Силният студ намалява възпалението или отока, стяга порите и изглажда кожата.
РАДИОЧЕСТОТА С КИСЛОРОД: Използването на радиочестота за фейслифтинг и хидротерапия ефективно изглажда кожата, предпазва от отпускане и подобрява еластичността.
ПИЛИНГ: тази функция позволява чрез бърза вибрация да отвори порите, за да изглади и премахне мъртвата кожа и да подобри тонуса и еластичността на кожата.

Подобни продукти

Купи на изплащане
Купи на изплащане